✔.SNABBT ✔.BILLIGT ✔.FRAKTFRITT - vid köp över 1000 kr .KOSTNADSFRI - Retur och byte

Lagerförsäljning

Öppettider * kl. 10-13
(lagerförsäljning) 25-26/9, 30-31/10, 27-28/11
Övrig tid -
 Ring och boka 0734 300 501

Från 26-27/2 2022 har vi öppet varje lördag och söndag kl. 10-13.

Det går att ringa 
0734 300 501 och bestämma en tid för lagerbutiks besök om ni är en grupp som vill komma. Välkommna!

Skinnkläder och MC-kläder online

Vi på MC Varor har ett stort utbud av MC-kläder och skinnkläder.

Hos oss hittar du bland annat flera modeller av skinnvästar och skinnjackor, även dammodeller. De skinnkläder vi säljer håller mycket bra kvalitet och vi gör ett noga urval innan vi tar in en produkt i vårt sortiment. Detta ger ett hållbart mode som vi är stolta över att sälja. Du hittar dessutom flera andra produkter som skinnförkläden, handskar och mc-hjälmar med mera. 

Hos oss får du fri frakt när du handlar för mer än 1000 kronor. Nytt hos oss är att du som kund har fri returrätt och bytesrätt. Vi vill att du ska känna dig trygg att handla skinnkläder eller annat av oss.

Just nu pågår en rea där du bland annat hitta skinnjackor, mc-jackor, mockajackor och byxor. Både jeans och allvädersbyxor. Allt till reducerat pris.

Vi kompromissar inte med kvalitén, hos oss köper Ni "ALLTID" varor till "HÖGSTA" kvalitén både vad gäller material och sömnad.

Vårt sortiment består av dam och herr skinnjackor i Absolut högsta skinn kvalité, samt Mc kläder utan några som helst kvalitéts kompromisser, vi sätter alltid säkerheten i första rummet.

Slitstarka och tåliga plagg med Kevlar

Hos oss hittar du mc-kläder i det slitstarka och tåliga materialet Kevlar

Kontakta oss gärna med dina frågor och feedback på 
info@mcvaror.se

Våra MC-kläder är certifierade (CE) enligt EU standard. Klicka här

Vi har inget till övers för mellanhänder

Vår affärsmodell är egentligen ganska enkel. Vi säljer enbart våra mc kläder på nätet, direkt till våra kunder. Genom att ta bort agenter och återförsäljare från ekvationen kan vi få ut produkter på marknaden snabbare. Medan andra varumärken tar alldeles för mycket betalt på grund av mellanhänder och höga omkostnader. En snabbare, mer slimmad process utan mellanhänder innebär att vi kan erbjuda kvalitetskläder till ett rimligt pris.

Nyheter

04594
2 190 SEK995 SEK

Populära produkter - ett urval